دانستنی ها و خواص شربت سکنجبین

گنجینه‌ای از طب سنتی در یک لیوان


تصور نوشیدنی که هم در گرمای تابستان، شما را از درون خنک کند، هم پس از یک مهمانی سنگین، معده تان را آرامش دهد و هم کبدتان را پاکسازی کند بسیار لذت بخش است. این معجزه، چیزی نیست جز «سکنجبین»، همان شربت کهنی که حکیمان بزرگ ایرانی از جمله ابوعلی سینا در کتاب قانون از آن به عنوان یک داروی چندکاره یاد کرده‌اند.اما سکنجبین فقط یک نوشیدنی قدیمی نیست. علم مدرن امروز، به بسیاری از خواصی که گذشتگان به تجربه به آن رسیده بودند، اعتبار بخشیده است.


سکنجبین از نگاه علم:

 ترکیبات و سازوکار:

در نگاه اول، سکنجبین ترکیبی ساده از چند ماده معمولی است. اما کنش و واکنش این مواد با یکدیگر است که معجزه می‌آفریند.

  • سرکه (ترجیحاً سرکه سیب یا انگور): منبع غنی اسید استیک، ترکیبی که مطالعات متعددی اثرات آن بر کاهش قند خون، بهبود پاسخ بدن به انسولین و کمک به کاهش وزن را تأیید کرده‌اند.
  • عسل یا شکر: منبع انرژی سریع و عامل متعادل‌کننده طعم تند سرکه. (توجه: برای بیماران دیابتی یا رژیم لاغری، مقدار این جزء باید کنترل‌شده باشد).
  • نعنا یا دیگر گیاهان معطر: نه تنها برای عطر و طعم، بلکه به خاطر وجود منتول، که به هضم غذا و آرامش عضلات دستگاه گوارش کمک می‌کند.

طبع سکنجبین سرد و تر است و به همین دلیل، نوشیدنی ایده‌آلی برای افراد با طبع گرم و خشک و برای روزهای گرم سال محسوب می‌شود.


برای بهره مندی از خواص فوق العاده این محصول و سفارش شربت سکنجبین گلچکان زمانی روی این متن کلیک کنید.

همچنین برای سفارش این محصول میتوانید با شماره   09159707245  تماس بگیرید و با دادن کد تخفیفی که در میان این متن پنهان شده از تخفیفات ویژه ما بهره مند شوید.


۷ خاصیت شگفت‌انگیز سکنجبین که پژوهشگران آن را تأیید می‌کند:

۱. پاکسازی و تقویت کبد: تصفیه‌خانه طبیعی بدن

کبد، اصلی‌ترین سم‌زداى بدن است. ترکیب سرکه و عسل، با تحریک تولید صفرا و کمک به دفع چربی‌ها، به کبد در انجام این وظیفه حیاتی کمک می‌کند. مطالعات نشان داده‌اند که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سرکه سیب می‌توانند در محافظت از کبد در برابر آسیب‌های اکسیداتیو نقش داشته باشند.

۲. بهبود گوارش و رفع کبد چرب:

اسید استیک موجود در سرکه، با افزایش اسید معده (در افراد با اسید معده پایین) و بهبود هضم پروتئین‌ها، به فرآیند گوارش کمک شایانی می‌کند. مصرف یک لیوان شربت سکنجبین رقیق نیم تا یک ساعت پس از غذا، می‌تواند از احساس سنگینی، نفخ و ترش کردن معده جلوگیری کند.

۳. کمک به کاهش وزن و لاغری:

سکنجبین یک مکمل طبیعی عالی برای رژیم‌های لاغری است. اسید استیک موجود در آن:

  • احساس سیری را افزایش می‌دهد.
  • سوخت‌وساز چربی‌ها را تسریع می‌کند.
  • قند خون را پس از غذا تثبیت می‌کند و از هوس‌های غذایی جلوگیری می‌کند.

۴. کنترل قند خون (با رعایت احتیاط):

اگرچه سکنجبین حاوی قند است، اما سرکه موجود در آن می‌تواند پاسخ گلیسمی بدن به کربوهیدرات‌ها را کاهش دهد. یعنی وقتی همراه با یک غذای پرکربوهیدرات مصرف شود، از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می‌کند. (توجه: بیماران دیابتی حتماً باید با پزشک خود مشورت کنند و از سکنجبین با عسل و به مقدار بسیار کم استفاده نمایند).

۵. خنک‌کنندگی و رفع عطش:

طبع سرد و تر سکنجبین، آن را به یک نوشیدنی ایده‌آل برای فصل گرما تبدیل کرده است. این شربت نه تنها عطش را رفع می‌کند، بلکه حرارت درونی بدن را نیز کاهش می‌دهد.

۶. منبع آنتی‌اکسیدان و تقویت سیستم ایمنی:

ترکیب عسل طبیعی و سرکه، منبعی از آنتی‌اکسیدان‌هاست که با رادیکال‌های آزاد مبارزه کرده و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند.

۷. شادابی و سلامت پوست:

پاکسازی کبد و روده‌ها، مستقیماً بر سلامت پوست تأثیر می‌گذارد. مصرف منظم و به اندازه سکنجبین می‌تواند به شفافیت پوست، کاهش جوش‌های صورت و روشن شدن رنگ چهره کمک کند.


برای بهره مندی از خواص فوق العاده این محصول و سفارش شربت سکنجبین گلچکان زمانی روی این متن کلیک کنید.

همچنین برای سفارش این محصول میتوانید با شماره   09159707245  تماس بگیرید و با دادن کد تخفیفی که در میان این متن پنهان شده از تخفیفات ویژه ما بهره مند شوید.

نحوه و زمان مصرف بهینه:

  • بهترین زمان مصرف: نیم تا یک ساعت پس از غذاهای سنگین و چرب.
  • برای لاغری: یک لیوان رقیق‌شده آن را نیم ساعت قبل از غذا بنوشید تا اشتهای شما را کنترل کند.
  • برای رفع عطش: در طول روز و به جای نوشابه‌های صنعتی از شربت رقیق‌شده آن استفاده کنید.


کد تخفیف یا اسم رمز

امروز دوازدهم تیر ماه  1367  ساعت 11:30 است.

جمله:  

<امروز دوازدهم تیر ماه  1367  ساعت 11:30 است>

را کپی کرده و برای حین سفارش برای مسولان فروش ما ارسال نمایید و از تخفیف مختص خودتان بهرمند گردید.




هشدارها و موارد منع مصرف (با پزشک مشورت کنید)

با وجود تمام خواص، مصرف سکنجبین برای همه و در هر شرایطی مناسب نیست:

  • افراد با طبع سرد و تر: در مصرف آن احتیاط کنند.


  • بیماران دیابتی: به دلیل وجود قند، باید تحت نظر پزشک و با مقدار بسیار کم و با عسل مصرف شود.


  • افراد با زخم معده، ورم معده یا رفلاکس شدید: اسید سرکه می‌تواند شرایط را تشدید کند.


  • بیماران کلیوی و پوکی استخوان: مصرف زیاد سرکه می‌تواند در تعادل مواد معدنی بدن اختلال ایجاد کند.


  • خانم‌های باردار و شیرده: قبل از مصرف حتماً با پزشک خود مشورت نمایند.

برای بهره مندی از خواص فوق العاده این محصول و سفارش شربت سکنجبین گلچکان زمانی روی این متن کلیک کنید.

همچنین برای سفارش این محصول میتوانید با شماره   09159707245  تماس بگیرید و با دادن کد تخفیفی که در میان این متن پنهان شده از تخفیفات ویژه ما بهره مند شوید.

با ارسال کد تخفیف یا اسم رمز  به شماره 09159707245 از طریق تلگرام یا ایتا یا سروش  یا روبیکا یا واتساپ ضمن خرید عرقیات مورد نیاز خود از تخفیف های ما برخوردار شوید.